Kedves Betegem!

Bőrgyógyászati és kozmetológiai magánrendelésemen a szentendrei belváros zajától távol, diszkrét környezetben várom a gyógyulni, szépülni vágyó pácienseimet.

Amit nyújtok:

Bőrbetegségek teljeskörű diagnosztikája és kezelése, legyen szó egyszerű gombás bőrbetegségről vagy ritka bőrgyógyászati-immunológiai kórképről.


Esztétikai beavatkozások széles palettája.


Allergológiai bőrtesztek, allergiás bőrbetegségek részletes kivizsgálása, terápia beállítása.

Gyermekeket is szivesen látok.

15 év hazai és külföldi tapasztalattal rendelkezem, rendszeresen képezem magam mind hazai mind nemzetközi továbbképzéseken.

Ami nálam nincs:

Rendelőm nem elit rendelő, itt nincs kristálycsillár, hatalmas váró bőr ülőgarnitúrával, unatkozó, kíváncsiskodó titkárnők, hosszas várakozás, előjegyzési lista. 


Mindez azért hiányzik, hogy a színvonalas ellátás Önnek a lehető legkevesebbe kerüljön.

Ami van:

Szinvonalas, személyre szabott ellátás a legkorszerűbb orvosi eszközökkel, hosszas várakozás nélkül, ingyenes parkolási lehetőséggel.

A rendelő akadálymentesitett.

Az általános bőrgyógyászat keretében kiemelten foglalkozom az allergiás bőrbetegségek, csalánkiütések, ekcémák diagnosztizálásával és kezelésével. A viszketések okának kideritésével és kezelésével, pikkelysömör gyógyításával, a fertőző bőrbetegségek (bakteriális, vírusos, gombás bőrelváltozások) terápiájával, lábszárfekély gyógyításával, valamint kozmetológiai (pattanásos arcbőr, értágulatos arc, hajhullás, bőrnövedékek, bőrtumorok) problémákkal.

Anyajegy vizsgálat során a teljes bőrfelületet áttekintem először szabad szemmel majd nagyitóval. Amennyiben szükséges a gyanús anyajegy műtéti eltávolítására is van lehetőség helyi érzéstelenítésben, szükség szerint sebész közreműködésével.

A bőrgyógyászati rendelésemen a bőr fiatalos megjelenésének megőrzését célzó esztétikai kozmetológiai beavatkozásokat is végzek. A beavatkozásokról részletesebben a az esztétikai beavatkozások rovatban tájékozódhat.

A célzott ránckezelésre a pigmentfoltok, aknés hegek halványitására, az értágulatok kezelésére többféle hatékony módszer létezik, melyek közül együtt válasszuk ki az Ön számára legmegfelelőbbet!

A legkorszerűbb fényterápiás készülékemmel a pikkelysömörös, különböző ekcémás, atopiás dermatitises lichenes, krónikus viszketésben szenvedő betegeim életminőségének javitását tűztem ki célul a természetes napfény jótékony hatását is kihasználva.

Minden páciensemnél igyekszem gondot fordítani a személyes kívánalmak megbeszélésére és törekszem arra, hogy a terápiát a beteggel együtt, közösen válasszuk ki. Meggyőződésem, hogy tartós és eredményes kezelés csak a beteg együttműködésével, a beteget partnernek tekintve lehetséges.

Remélem ezzel a rövid bemutatkozással sikerült elősegitenem a megfelelő szakember választás sokszor nem könnyű döntését.

Bizva a mihamarabbi találkozásban:

Dr. Bakos Beáta