Kedves Vendégek!

Az online jelentkezési rendszer megújult!

  • Először kattintson a NEVEMRE, majd VÁLASSZA KI, hogy SZAKRENDELÉSRE vagy VIDEOKONZULTÁCIÓRA szeretne foglalni. Következő lépésként válasszon vizsgálatot. Ezt követően csak a szabad időpontok jelennek a foglalási felületen. A személyes adatainak kitöltését követően tudja a foglalását véglegesíteni.
  • A foglalásról egy visszaigazoló emailt kap, amiben egy link található. Arra kattintva tudja meglévő foglalását törölni, az adott időpont előtt legkésőbb 1 nappal!
  • A rendszer az Ön által választott időpont előtt egy nappal egy emlékeztető emailt küld a foglalásáról. 
  • Amennyiben  a lefoglalt időpontban a páciens nem jelenik meg, és időpontját időben nem mondja le, a mindenkori vizitdíj 50%-a kiszámlázásra kerül.Megértésüket köszönöm.
  • Fizetési lehetőségek: 1. Helyszínen:készpénz, bankkártya, applepay, googlepay 2. videokonzultáció:átutalás.

HA MÁR LEFOGLALT IDŐPONTJA ÉS A SZEMÉLYES VIZIT HELYETT VIDEOKONZULTÁCIÓT SZERETNE KÉREM JELEZZE E-MAILBEN:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mailre.

Tovább a Jelentkezéshez!

 

Ha bármi problémája van a rendszerrel, kérem írjon a weboldal karbantartójának, Kristófnak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy a Doktornőnek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!